Over ons

DSC08597

Bert Op de Beek is historicus, journalist en tekstschrijver

Zeeland heeft een ambitie van formaat. Het wil een robuuste, duurzame en economisch vitale delta zijn waar velen graag willen wonen, werken en recreëren. Tegelijkertijd wil Zeeland ook het Zeeland blijven zoals iedereen dat kent: een uniek getijdengebied met open landschap, weidse gezichten en kenmerkende zilte natuur.

 

Als journalist en tekstschrijver wil ik deze transitie volgen en er verslag van doen. Ik doe dat vanuit een passie voor Zeeland, maar ook vanwege mijn fascinatie voor dit ‘grand design’. Veel staat in de kinderschoenen, maar overal gist het en is er dynamiek.

Van huis uit ben ik historicus, beroepsmatig ben ik echter vooral actief als journalist en communicatieadviseur. In die functie heb ik bij verschillende werkgeversorganisaties in de gezondheidszorg gewerkt. In 2005 gooide ik het roer om en begon een eigen bedrijf. Ik schrijf nu hoofdzakelijk over onderwerpen die Zeeland betreffen.

Voor tal van projecten werk ik samen met het bureau TSTP in Brouwershaven. In voorkomende gevallen werk ik samen met andere journalisten, tekstschrijvers, vormgevers en fotografen.

 

 

 

 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.koersopzeeland.nl/bert-op-de-beek/